Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа на Львівщині

Середа, 16 листопада 2022, 13:28

Школи у Новояворівській ОТГ перевели на дистанційне навчання

школа на Львівщині

Внаслідок ракетних ударів по території Львівщини у Новояворівській ОТГ школи перевели на дистанційку, а дитячі садочки працюють у режимі чергових груп.

Про це повідомляє Новояворівська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні, 16 листопада, у Новояворівській ОТГ школи перевели на дистанційне навчання, натомість дитячі садочки працюватимуть у режимі чергових груп.

Також до кінця дня планують віднвити подачу тепла й гарячої води.

Ситуація у Новояворівській громаді станом на 16.11

"Вночі запущено ТЕЦ і подачу теплоносія в систему. До кінця робочого дня у будинках буде тепло та гаряча вода. Також сьогодні запускається опалення у Старичах. "Яворіввода" та "Новояворівськ водоканал" вже подають водопостачання.

Якщо будуть часті відключення та перепади напруги, то Новояворівська міська рада розглядатиме рішення вимкнути вуличне освітлення повністю" – йдеться у повідомленні.

Щодо графіків подачі та вимкнення світла у Новояворівській громаді, то станом на зараз точних графіків від "Укренерго" немає, енергетики працюють цілодобово і відновлюють пошкоджені вчора об‘єкти критичної інфрастурктури.

Лікарня працює у штатному режимі.

Нагадаємо, 15 листопада російські ракети влучили в три об‘єкти критичної енергетичної інфраструктури області, внаслідок чого постраждала одна людина та було знеструмлена більша частина Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.