Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

Четвер, 17 листопада 2022, 16:22

У Львові відкрили три паркувальних майданчики на 57 місць

паркування у Львові

На вул. Карпінського, вул. Архітекторській та вул. Коперника запрацювали нові паркувальні майданчики.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

У Львові запрацювало 3 нових майданчики для платного паркування авто, загальною кількістю 57 місць на вул. Карпінського (права сторона від вул. Архітекторської до вул. С. Бандери), вул. Архітекторській (права сторона від вул. С. Бандери до вул. Карпінського) та вул. Коперника (від вул. Вербицького до вул. Грабовського). 

Відповідно до результатів конкурсу, оператором паркувальних майданчиків стало ЛКП "Львівавтодор". Вони працюватимуть з понеділка до п'ятниці з 8:00 до 20:00 год.

"Для мешканців, які проживають в будинках, прилеглих до паркувальних майданчиків, передбачена можливість скористатись пільговим тарифом – 3 грн/год. Або придбати пільговий абонемент, сплачуючи за паркування лише від 88 коп./год" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

На сьогодні ЛКП "Львівавтодор" обслуговує 64 паркувальні майданчики, загальною кількістю 1581 місць.

Нагадаємо, на початку жовтня Львівська міськрада оголосила конкурс з визначення оператора платного паркування у 19 майданчиках в Галицькому, Личаківському, Франківському та Шевченківському районах, загальною кількістю 363 машиномісця. 

Також на початку листопада у Львові відкрили шість паркувальних майданчиків на 115 місць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.