Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

знеструмлення

П'ятниця, 18 листопада 2022, 09:50

На Львівщині повертають графік погодинних вимкнень світла

знеструмлення

З 18 листопада на території області відключення відбуватимуться двічі на добу для кожної групи споживачів.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 18 листопада, на території Львівської області, за розпорядження НЕК "Укренерго", впроваджують графіки погодинних відключень електроенергії, які діятимуть цілодобово.

Крім цього, також можливі екстрені аварійні відключення світла.

"Сьогодні на Львівщині та по всій Україні за розпорядженням "Укренерго" надалі застосовані погодинні відключення електроенергії, можливе введення аварійних відключень для стабілізації енергосистеми" – наголосили у "Львівобленерго".

Детальніше про відключення можна дізнатися на сайті ПрАТ "Львівобленерго".

Зазначимо, графік погодинних вимкнень на Львівщині діятиме цілодобово. Час відсутності електроенергії складатиме по 4 години, однак відключення відбуватимуться двічі на добу для кожної з трьох груп.

Нагадаємо, 15 листопада російські ракети влучили в три об‘єкти критичної енергетичної інфраструктури області, внаслідок чого постраждала одна людина та була знеструмлена більша частина Львівщини.

Станом на 15 листопада одночасно користуватися електроенергією можуть лише 30% абонентів Львівщини.

А з 17 листопада на території області планували відключати світло двічі на добу для кожної групи споживачів, однак через повторну атаку РФ на енергетичні об'єкти України запровадили екстрені аварійні відключення електроенергії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.