Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Вівторок, 22 листопада 2022, 14:01

Суд повернув прикордонні землі поблизу Рава-Руської у власність держави

судова справа

Суд скасував незаконну приватизацію прикордонної смуги біля пункту пропуску "Рава-Руська" вартістю понад 36 мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ з питань інформаційної політики Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Львівський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокурорів, якою вони вимагали повернути до державної власності 7 га земель прикордонної смуги, розташованих поблизу міжнародного пропускного пункту "Рава-Руська".

"Вказана земельна ділянка, вартістю понад 36 млн гривень, на підставі рішення суду незаконно відчужена фермерському господарству, після чого передана у власність третіх осіб, а згодом – товариству з обмеженою відповідальністю.

Спеціалізована прокуратура регіону не погодилась із прийнятим рішенням та оскаржила його у суді апеляційної інстанції, який визнав доводи прокурорів законними та обґрунтованими" – йдеться у повідомленні.

Суд погодився з доводами спецпрокурорів та постановив повернути землю Державній прикордонній службі України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.