Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Варшавська, 112

city-adm.lviv.ua

Середа, 23 листопада 2022, 13:31

У Львові суд дозволив демонтувати поверх багатоповерхівки на Варшавській

вул. Варшавська, 112

У будинку на вул. Варшавській, 112 демонтують незаконно добудований п'ятий поверх.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Тернопільський окружний адміністративний суд своєю ухвалою від 27 вересня 2022 року постановив демонтувати самовільно добудований ТзОВ "Ферозіт" 5-й поверх багатоквартирного житлового будинку на вул. Варшавській, 112.

Усі витрати, пов’язані з його усуненням, компенсуватиме забудовник.

За словами директора Інспекції ДАБК Львова Тараса Павлишина, ще у 2018 році інспекція Державного архітектурно-будівельного контролю подала позов до суду з вимогою зобов’язати ТзОВ "Ферозіт" привести об’єкт на Варшавській, 112 у відповідність до виданих містобудівних умов та обмежень.

"Простими словами, забудовники надбудували зайвий поверх. Довго тривали судові процеси, доки не було винесено остаточне рішення про знесення незаконної добудови. Зараз це рішення вже у виконавчій службі" – пояснив Павлишин.

Додамо, у серпні 2021 року Львівська міськрада визначила 10 незаконних забудовників, у новобудовах яких ризиковано купляти квартири.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.