Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

виставка у Львові

Фб ГО "Відкриті клітки"

Середа, 23 листопада 2022, 12:24

У Львові триває благодійна виставка картин Тварини очима машини

виставка у Львові

У Львівському палаці мистецтв до 30 листопада триває благодійна виставка картин "Тварини очима машини", кошти від якої передадуть для потреб ЗСУ.

Про це повідомляє зоозахисна громадська організація "Відкриті клітки" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Милулого тижня у Львові стартувала благодійна виставка картин "Тварини очима машини" від ГО "Відкриті клітки", яка триватиме до 30 листопада.

"Більшість тварин у сучасному світі – ресурс. Їх життя, емоції та біль люди часто не помічають. Нам стало цікаво, чи зможе штучний інтелект зобразити те, на що люди так вперто не звертають уваги – особистість окремо взятої фермерської тварини, її характер, красу, унікальність. Портрети, які згенерувала нейромережа за нашими запитами, вразили нас своєю глибиною, тож ми вирішили поділитися з вами цими роботами" – наголошують організатори виставки.

Побачити картини можна у Львівському палаці мистецтв на вул. Миколи Коперника, 17 з 11:20 до 18:00 год щодня, крім понеділка.

"Кожна картина цієї виставки – унікальна. Всі вони згенеровані нашим активістом за допомогою нейромережі Midjourney і надруковані в єдиному екземплярі. Усі представлені роботи продаються. 100% прибутку від їх продажу ми передамо нашим друзям з ГО "Львівська веганська кухня", які забезпечують рослинним харчуванням військових" – додали у ГО "Відкриті клітки".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.