Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

П'ятниця, 25 листопада 2022, 12:47

За добу з України виїхали 33 тисячі людей

пункт пропуску

За останню добу західний кордон України перетнули 62 тисячі людей, з них виїхали з країни 33 тисячі осіб.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

За добу, 24 листопада, державний кордон України на західній ділянці перетнули 62 тисячі осіб та 17 тисяч транспортних засобів.

Зокрема, минулої доби з України виїхали 33 тисячі осіб. Більшість із тих, хто виїхав – 21 тисяча людей – перетнули кордон на українсько-польській ділянці, решта поїхали до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови.

Також до України за минулу добу прибули 29 тисяч осіб, 25 тисяч з яких – українці, більшість з них – чоловіки.

Крім цього, оформили 78 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Нагадаємо, через введення воєнного стану чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено виїжджати з України.

Польські прикордонники спростили формальності при перетині українсько-польського кордону до мінімуму, а Укрзалізниця призначила низку евакуаційних рейсів з Києва до Львова та на захід України.

Станом на 16 жовтня до Польщі прибули понад 7 мільйонів біженців з України, натомість станом на 18 квітня, починаючи з 24 лютого в Україну з-за кордону повернулися 1 мільйон 60 тисяч українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.