Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тракт Глинянський

Google Maps

П'ятниця, 25 листопада 2022, 16:08

Самовільні гаражі львівських ділків захоплюють прибудинкову територію мешканців Тракту Глинянського

Тракт Глинянський

Прибудинкові території у мікрорайоні Провесінь забудовують металевими гаражами.

Про це Варіантам повідомили мешканці будинків 147а, 153а, 161в на вул. Тракт Глинянський у Львові. 

Мешканці багатоповерхових будинків 147а, 153а, 161в, що на вул. Тракт Глинянський у Львові, у мікрорайоні колишньої агрофірми "Провесінь", заявили, що їхню прибудинкову територію незаконно забудували металевими гаражами.

"Тривалий час і по сьогоднішній день деякі ділки самовільно, хаотично й на свій розсуд встановлюють у нашому мікрорайоні брудні, ржаві, металеві гаражі різних розмірів. Це все робиться без дозволу й проєкту, що категорично заборонено всякими будівельними нормами" – пояснюють мешканці цих будинків.

За словами містян, гаражі не лише псують вигляд мікрорайону, а й становлять небезпеку для мешканців будинків через натягнуті низько над землею електричні проводи.

"Електроенергія підводиться від висотних будинків прямо до гаражів звичайними проводами, які небезпечно звисають над головами перехожих й створюють небезпеку ураження електричним струмом" – наголосили мешканці вул. Тракт Глинянський, 147а, 153а, 161в.

Мешканці цих багатоповерхівок просять у міської влади Львова заборонити самовільне встановлення гаражів.

Нагадаємо, що територія колишньої агрофірми "Провесінь" забудовуються багатоповерховими житловими будинками. У 2021 році виконком Львівської міськради дозволив збудувати на вул. Тракт Глинянський, 152 два каскадні 9-поверхові житлові комплекси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.