Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво на вул. Хорватській

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 25 листопада 2022, 16:55

На Хорватській зведуть шестиповерхівку поміж одних чотирьохповерхівок

будівництво на вул. Хорватській

Виконком дозволив збудувати шестиповерхівку з підземним паркінгом в районі малоповерхової забудови на вул. Хорватській, 11.

Сьогодні, 25 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Рес Кроно" та ОСББ "Зразковий дім" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом зі знесенням нинішних споруд на вул. Хорватській, 11 у м. Львові.

Нову багатоповерхівку збудують на місці невисокої будівлі, яку мають знести, на двох земельних ділянках, загальною площею 0,0296 га і 0,0674 га, що передбачені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, висота нового будинку становитиме 24,75 метра, він матиме шість поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 63%.

На перших поверхах багатоповерхівки розташовуватимуться комерційні приміщення, а у верхніх поверхах – житлові квартири. Крім цього, у будинку облаштують підземний паркінг.

Також забудовник зобов'язався за власні кошти здійснити реконструкцію вул. Хорватської від майбутнього будівництва до вул. Шевченка.

Земельні ділянки, на яких зведуть новобудову, належать до зони Ж-2 – зона
малоповерхової квартирної забудови (до 4-х поверхів) відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Рес Кроно" зареєстроване у Львові з вересня 2020 року, займається організацією будівництва будівель. Фірмою володіє львівська фірма ТОВ "Мартінвест" (діяльність головних управлінь (хед-офісів), що належить офшорній компанії "Ліонс Інвест", що зареєстрована в Об'єднаних Арабських Еміратах, та львів'янину Володимиру Удичу.

Удич є власником ще декількох львівських фірм – ТОВ "Рес Архімед", ТОВ "Рес Арго" та ТОВ "Рес Аполло".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.