Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Семчишин

Фб сервісного центру МВС Львівщини

Понеділок, 28 листопада 2022, 13:07

Сервісний центр Львівщини очолив новий керівник

Олександр Семчишин

Керівником Регіонального сервісного центру МВС Львівщини призначили Олександра Семчишина.

Про це повідомляє Сервісний центр МВС у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

У п'ятницю, 25 листопада, начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик представив керівника Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Олександра Семчишина.

"Ваше завдання – забезпечення роботи електронної черги, унеможливлення будь-яких проявів корупції. На сьогодні на Львівщині перебуває значна кількість внутрішньо переміщених осіб, тож маємо велике навантаження на сервісні центри МВС у регіоні" – наголосив Микола Рудик.

Зазначимо, Олександр Семчишин з серпня 2021 року по листопад 2022 року очолював сервісний центр МВС №0744 у місті Нововолинськ, а з 2020 року був завідувачем сектору організації допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів та підвищення кваліфікації водіїв Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області.

З січня 2013 року по грудень 2019 року Семчишин працював у Львівському міському управлінні ГУ Державної міграційної служби України.

Додамо, з 22 листопада сервісні центри МВС перейшли на новий графік роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.