Львівобленерго вмикатиме львів'янам світло лише 8 годин на добу

понеділок, 28 листопада 2022 р. о 14:03
Львівобленерго вмикатиме львів'янам світло лише 8 годин на добу
знеструмлення

На території області аварійні вимкнення світла триватимуть не менше 8 годин поспіль.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 28 листопада, на території Львівської області діють аварійні відключення, які охоплюють більшість споживачів та триватимуть не менше 8 годин.

Натомість графіки погодинних відключень електроенергії не діятимуть.

"На цей час в Україні не вдалося стабілізувати ситуацію з дефіцитом потужності, тому на Львівщині продовжуються аварійні відключення відповідно до обсягів, які визначені розпорядженнями "Укренерго".

Під аварійні відключення потрапляють більшість споживачів Львівщини, окрім об'єктів критичної інфраструктури. У зв'язку із важкою ситуацією в енергосистемі з переліку критичної інфраструктури вже вилучені низка об'єктів – поліклініки, котельні, станції зв'язку, установи юстиції та правоохоронні органи тощо.

Орієнтовно разова відсутність електроенергії складатиме вісім годин, далі протягом чотирьох годин світло буде. Після цього знову очікується відключення на вісім годин" – наголосили у "Львівобленерго".

Мешканців Львівщини закликають використовувати електроенергію лише для найнеобхідніших потреб й не вмикати духовки, порохотяги, бойлери, посудомийні машини та інші.

Нагадаємо, 23 листопада дві російські ракети влучили в електропідстанцію на Львівщині, через що без світла залишилися Яворівський, Львівський та Червоноградський райони.

Загалом російські окупанти випустили по території України близько 70 крилатих ракет, з них 51 збили сили ППО.

Також у "Львівобленерго" планували запровадити новий графік погодинних вимкнень світла з 25 листопада, однак через аварійні вимкнення 70% мешканців області залишилися без світла.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024