Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 29 листопада 2022, 13:48

У мікрорайоні Новий Львів зведуть шестиповерхівку з терасою на даху

візуалізація

Виконком дозволив збудувати шестиповерхівку з терасою на даху в районі малоповерхової забудови на вул. Червоній, 13.

Сьогодні, 25 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Червона плюс" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом та трансформаторною підстанцією зі знесенням існуючих будівель та споруд на вул. Червоній, 13 у Львові.

 

Нову багатоповерхівку збудують на місці невисоких будівель, які мають знести, на земельній ділянці, загальною площею 0,2526 га, що передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, висота нового будинку становитиме 25 метрів, він матиме шість поверхів. На даху будинку облаштують терасу. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 50,87%.

На першому поверсі багатоповерхівки розташовуватимуться приміщення громадського призначення, а на вищих поверхах – житлові квартири, яких буде 50. Крім цього, у будинку облаштують підземний паркінг на 75 паркомісць.

Також забудовник зобов'язався за власні кошти здійснити впорядкувати суміжні території на вул. Червоній.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельні ділянки, на яких зведуть новобудову, належать до зони Ж-2 – зона малоповерхової квартирної забудови (до 4-х поверхів) відповідно до зонінгу Франківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Червона плюс" зареєстроване у серпні 2021 року у Львові, на місці майбутнього будівництва та займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власниками фірми є львів'янки Леся Малярчук і Ірина Кузовкіна, а також мешканець села Забужжя Львівської області Святослав Бішко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.