Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Брюховичі

Вівторок, 29 листопада 2022, 16:25

Козицький не віддав фірмі Лемберг Парк ділянку лісу у Брюховичах

Брюховичі

Львівській фірмі не дозволили отримати в оренду на 49 років лісову ділянку у смт Брюховичі для рекреаційних цілей.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 625/0/5-22ВА від 24 листопада 2021 року.

Максим Козицький відмовив у наданні ТзОВ "Лемберг Парк" в оренду терміном на 49 років лісової ділянки, на території смт Брюховичі, площею 3,5 га, що входить до Брюховицького лісництва ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр", для рекреаційних цілей.

"Відмовити ТзОВ "Лемберг Парк" у виділенні в довгострокове тимчасове платне користування лісової ділянки площею 3,5 га, розташованої в кварталі 73 виділи 2, 3 Брюховицького лісництва ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр", терміном на 49 років для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей" – йдеться у розпорядженні.

Причиною відмови є протокол засідання комісії з питань виділення лісових ділянок для довгострокового тимчасового користування лісами у Львівській області від 16 листопада цього року. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Лемберг Парк" зареєстроване з 2017 року у Львові, займається купівлею та продажем власного нерухомого майна. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є мешканка села Старий Яричів Львівського району Ірина Бобир (власниця ТОВ "ФК "Інвест Хаус" та ТОВ "Спетл").

У 2019 році фірма міськрада Львова продала ТОВ "ФК "Інвест Хаус" приміщення на вул. П. Дорошенка, 8 за 1 млн грн.

Додамо, у жовтні цього року Трускавецькому заводу мінеральних вод виділили лісові ділянки на Дрогобиччині для облаштування нових свердловин, змінивши їхнє цільове призначення на землі промисловості.

Також у січні 2022 року готельно-курортна компанія отримала для рекреаційних цілей 18 лісових ділянок поблизу Дрогобича, загальною площею у 5,5 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.