Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Середа, 30 листопада 2022, 16:55

Козицький замовив купу відеороликів про повноту своєї оперативної діяльності

Максим Козицький

Львівська ОВА замовила за 98 тисяч гривень промоційні відеоролики про діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА провів закупівлю у системі ProZorro на послуги зі створення промоційних відеороликів з метою підвищення повноти й оперативності інформування громадян області про діяльність органів державної влади та органів місцевого самоврядування з актуальних питань життя регіону, які переможець тендеру має здійснювати до 31 грудня 2022 року.

Аукціон відбувся 27 жовтня, на нього зголосився лише один учасник, якого й оголосили переможцем – підприємець Василь Старецький, що погодився виготовити для Львівської ОВА промоційні відеоролики за встановлену ціну у 98 000 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має виготовити 10 відеороликів про діяльність органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Вартість одного відеоролика становить 9 800 грн, а термін підготовки сюжетів – не більше 48 годин.

За даними аналітичної системи YouControl, мешканець Судової Вишні Василь Старецький зареєстрований як фізична особа-підприємець з червня 2020 року, займається виробництвом кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.

Він є одним із засновників обслуговуючого житлово-будівельного кооперативу "Працівників Львівської обласної державної телерадіокомпанії "Екран". 

Додамо, у серпні 2021 року Львівська ОВА вже замовляла у Василя Старецького відеоролики про львівських спортсменів-учасників Олімпіади в Токіо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.