Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Кубраков

Фб Кубракова

П'ятниця, 2 грудня 2022, 11:00

Кубраков став віцепрем’єром із відновлення України

Олександр Кубраков

Верховна Рада призначила Олександра Кубракова віцепрем’єром із відновлення України – міністром розвитку громад, територій та інфраструктури.

Про це повідомив народний депутат від голосу Ярослав Железняк у Telegram.

Вчора, 1 грудня, Верховна Рада призначила Олександра Кубракова віцепрем’єр-міністром з відновлення України – міністром розвитку громад, територій та інфраструктури, звільнивши його з посади міністра інфраструктури.

"За" проголосували 263 народних депутати. 

"Рада призначила пана Олександра Кубракова на посаду віце-прем’єра – міністра інфраструктури та регіонального розвитку. На призначені був і прем’єр-міністр" – написав Железняк.

Зазначимо, Олександр Кубраков, уродженець Дніпропетровської області, був міністром інфраструктури з травня 2021 року. Він з листопада 2019 року очолював державну автотранспортну службу "Укравтодор", був народним депутатом від Слуги народу та радником міського голови Києва Віталія Кличка. З 2009 до 2011 року очолював відділ маркетингу в компанії "Київстар".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.