Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівобленерго

Фб А. Садового

П'ятниця, 2 грудня 2022, 16:02

Міненерго обламало бздури Садового і Козицького про світлову заздрість до сусідів

Львівобленерго

Міненерго поклала відповідальність за несправедливі відключення світла на керівників обленерго.

Про це повідомляє Міністерство енергетики України на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Сьогодні, 2 грудня, під час наради міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що керівники обленерго нестимуть персональну відповідальність за недотримання графіків відключення електроенергії.

За його словами, минулого тижня кількість скарг від споживачів щодо недотримання графіків та несправедливості у черговості відключень зросла удвічі.

"Аналіз, який Міненерго провело спільно з НКРЕКП та Держенергонаглядом, свідчить, що невдоволення громадян обґрунтоване. Серед регіонів, від яких надходить найбільше скарг – Київ, Київська область, Полтава і Львів.

При відключенні електроенергії ОСР має керуватися справедливим підходом, щоб усі споживачі перебували в рівних умовах. Якщо будуть встановлені факти зловживань, керівники компаній будуть нести персональну відповідальність" – наголосив Галущенко.

Нагадаємо, Міненерго ініціювало перевірку всіх обленерго, у тому числі й "Львівобленерго", на дотримання графіків відключення електроенергії.

Також з 2 грудня на території Львівської області впровадили графік подачі електроенергії, який передбачає подачу світла лише 8 годин на добу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.