Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

офісний центр

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 5 грудня 2022, 16:45

На бічній вулиці Щирецької збудують 6-поверховий офісно-торговий центр

офісний центр

Виконком дозволив звести на вул. 8 Скнилівський провулок, 6-поверховий офісно-торговий центр.

Сьогодні, 5 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Дюплекс-Львів ЛТД" офісно-торгового центру у 8-му Скнилівському провулку, 20 у Львові.

Новий офісно-торговий центр збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,4853 га, що передбачена для будівництва і обслуговування
багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, висота новобудови становитиме 24,15 метра, будинок матиме шість поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 38%.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть офісний центр, належать до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів) відповідно до детального плану території у районі вул. Щирецької.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Дюплекс-Львів ЛТД" зареєстроване з 2007 року у Львові, займається обслуговуванням напоями, діяльністю спортивних клубів та рекламних агентств. Фірма належить мешканці села Губичі Старосамбірського району Наталії Гичці та ТзОВ "Пам'ять" (власники – львів'яни Андрій Харачко й Лілія Кук).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.