Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

esbu.gov.ua

П'ятниця, 9 грудня 2022, 11:34

На Львівщині вантажівка незаконно перевозила контрабанду на 25 мільйонів гривень

контрабанда

У області затримали вантажівку з понад 1500 товарами орієнтовною вартістю близько 25 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки Львівщини в одному з пунктів пропуску області зупинили вантажівку, водій якої намагався незаконно ввезти в Україну незадекларований товар.

"Під час проведення невідкладного обшуку автомобіля виявлено документи про походження товару та документи, що підтверджують декларування товару на митному посту сусідньої держави. При перетині митного кордону України, декларування товарів не здійснювалося.

Вантажний автомобіль з причепом завозив товари в Україну з ухиленням від сплати митних платежів" – наголосили у Бюро економічної безпеки.

За результатами обшуків вилучили: телевізори, зарядні станції, мобільні телефони та планшети, портативні зарядні пристрої, інша електронна техніка та товари. Загалом було виявлено понад 1500 одиниць продукції, орієнтовною вартістю близько 25 млн грн.

Наразі тривають слідчі дії, встановлюються обставини вчинення кримінального правопорушення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.