Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа у авто

lv.dsns.gov.ua

Понеділок, 12 грудня 2022, 15:03

За добу на Львівщині згоріли Renault Scenic, Volkswagen Passat B7 та ВАЗ

пожежа у авто

Пожежі виникли в авто у селах Загір'я та Басівка Львівського району та у смт Гніздичів Стрийського району, ніхто не постраждав.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 11 грудня, о 08:46 год у селі Загір'я Львівського району виникла пожежа в автомобілі Renault Scenic. Вогнем було знищено моторний відсік авто на площі 1,5 кв.м та пошкоджено панель приладів на площі 1,5 кв.м.

Цього ж дня о 13:31 год на вул. Польова, 3 в селі Басівка Львівського району зайнялося авто Volkswagen Passat B7. Вогонь повністю знищив автомобіль.

Також сьогодні вночі, 12 грудня, о 00:30 год на вул. Стефаника, 2 у смт Гніздичів Стрийського району виникла пожежа в цегляному гаражі, розміром 5х8 м. Вогнем було знищено покриття на площі 40 кв.м, металеві ворота, металеві двері, три дерев'яні вікна, речі побутового вжитку на площі 40 кв.м, автомобіль ВАЗ 2106, пошкоджено стіни на площі 40 кв.м.

До ліквідації займань залучали 20 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки. Внаслідок займань ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.