Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

генератор

Четвер, 15 грудня 2022, 15:01

Жодна фірма не зголосилася поставити генератори для комунального підприємства Львова

генератор

КП "Адміністративно-технічне управління" скасувало закупівлю 5 німецьких дизельних генераторів за 650 тисяч гривень через брак учасників.

Комунальне підприємство "Адміністративно-технічне управління" скасувало тендер у системі ProZorro на придбання німецьких дизельних генераторів, які переможець тендеру мав поставити до 16 грудня 2022 року.

Аукціон повинен був стартувати 2 грудня, однак його скасували через відсутність пропозицій. Додамо, очікувана вартість послуг становила 650 000 грн.

 

Як йшлося у закупівлі, переможець тендеру мав поставити комунальному підприємству п'ять дизельних генераторів 8,5 Квт Walter Stahl Pr 8500d.

 

Вимоги щодо генераторів: 1 розетка на 380 В, 2 розетки на 220 В, вихід на 12 В, вольтметр; запуск двигуна за допомогою електростартера; наявність коліс для перевезення; 3 фази (220 В/380 В); вага комплекту – 6,5 кг; країна-виробник – Німеччина. 

 

Все обладнання мало бути укомплектоване інструкцією або керівництвом до використання. Гарантійний термін повинен був складати не менше, ніж 12 місяців, а генератори мали бути новими.

 

Не приймалися до розгляду пропозиції учасників на товар, виготовлений у РФ чи Білорусі, або ж чи ввезені з території цих країн.

 

Нагадаємо, на початку листопада КП "Адміністративно-технічне управління" замовило 100 планшетів за 824 тисяч гривень.

 

КП "Адміністративно-технічне управління" займається наглядом за дотриманням підприємствами, установами, організаціями та громадянами вимог про рекламу, благоустроєм, екологічним станом.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.