Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Кузовкін

Вівторок, 13 грудня 2022, 15:42

У Львові помер письменник та художник-графік Дмитро Кузовкін

Дмитро Кузовкін

У віці 70 років помер львівський письменник та художник-графік Дмитро Кузовкін.

Про це повідомив правозахисник, український хіпі Алік Олісевич на своїй сторінці у Фейсбуці.

У неділю, 11 грудня, у віці 70 років помер львівський письменник, художник-графік, ексучасник рок-групи Супер Вуйки Дмитро Кузовкін.

Зазначимо, Дмитро Кузовкін народився у 1952 році у Львові, був учасником першого складу рок-групи Супер Вуйки. У 1980 роках у групі інтелектуалів "Львівська школа" поширив "Тибетську книгу мертвих" у польському перекладі, яку наступного року переклав російською мовою.

Від 1993 року член "Галицької мистецької асоціації". На першій персональній виставці "Левітація" у 1993 році презентував кольорові рисунки в хіппі-стилі. Член редколегії альманаху Хіппі у Львові (1-го і 2-го випусків), де опублікував збірку есеїв і художніх текстів Make Love Here And Now (2011, 2012).

 

Нагадаємо, у 2018 році Варіанти поспілкувалися з Дмитром Кузовкіним про мистецтво, алкоголізм, психлікарню, мультфільми та інші дивовижні речі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.