Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Середа, 14 грудня 2022, 12:34

Депутати хочуть ліквідувати один з департаментів Львівської міськради

Львівська міськрада

Депутати напрацювали проєкт ухвали про ліквідацію департаменту міської агломерації Львівської міськради.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 9 грудня 2022 року.

На сайті Львівської міськради депутат віє Європейської Солідарності Юрій Ломага оприлюднив проєкт ухвали про припинення шляхом ліквідації департаменту міської агломерації Львівської міської ради.

"Припинити шляхом ліквідації департамент міської агломерації Львівської міської ради з підпорядкованими структурними підрозділами" – йдеться у документі.

Також ухвала передбачає створення комісії з припинення діяльності цього департаменту, а з дати прийняття рішення про його ліквідацію права щодо управління ним переходять до ліквідаційної комісії.

До 1 лютого 2023 року виконком міськради має розробити та подати міській раді на затвердження проєкт ухвали міської ради про розмежування повноважень департаменту міської агломерації між виконавчими органами Львівської міської ради.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали зазначено, що ліквідація цього департаменту скоротить штат Львівської міськради, оптимізує роботу її структурних підрозділів.

Додамо, у лютому 2020 року у Львові створили департамент агломерації, який займався створенням Львівської ОТГ. У березні 2021 року керівником департаменту міської агломерації призначили Юрія Лукашевського, який до цього очолював управління "Секретаріат ради".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.