Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Середа, 14 грудня 2022, 15:51

На Львівщині з початку року зареєстрували понад 40 тисяч безробітних

Центр зайнятості

Станом на початок грудня за допомогою служби зайнятості в області роботу шукали 48,6 тисячі осіб.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 1 грудня за допомогою обласної служби зайнятості роботу шукали 48,6 тисячі осіб, з них 40,2 тисячі зареєстрованих безробітних.

За словами директора Львівського обласного центру зайнятості Василя Барилюка, впродовж одинадцяти місяців за скеруванням фахівців служби зайнятості роботу в області знайшли 16,1 тисячі осіб, з них 12,8 тисячі безробітних.

Новими робочими місцями з наданням працедавцям компенсації витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування забезпечили 174 безробітних, у тому числі 55 осіб з числа недостатньо конкурентоспроможних на ринку праці та 119 тих, хто прийнятий на роботу на підприємства, що ведуть діяльність у пріоритетних галузях економіки.

Професійним навчанням, перенавчанням та підвищенням кваліфікації охопили 2,8 тисячі безробітних. У громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 0,3 тисячі осіб.

Станом на 1 грудня послуги обласної служби зайнятості продовжують отримувати 7,4 тисячі мешканців області.

Нагадаємо, станом на початок жовтня в області на одне вільне місце праці в середньому претендували двоє осіб.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.