Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Середа, 14 грудня 2022, 16:55

Козицький передбачає науково-технічний прогрес на Львівщині за 5 мільйонів

Максим Козицький

Максим Козицький передбачив 5 мільйонів гривень з бюджету на науково-технологічний розвиток Львівщини.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №№ 658/0/5-22ВА від 1 грудня 2022 року.

Максим Козицький вніс зміни до програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області на 2021-2025 роки.

"З метою забезпечення реалізації у 2023 році Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області на 2021-2025 роки зобов'язую внести зміни до Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 16.03.2021 №85" – йдеться у розпорядженні. 

Зокрема, фінансування цієї програми на 2023 рік встановили у розмірі 5 000 тис. грн – це кошти виключно з обласного бюджету. Натомість у 2022 році на цю програму також виділили 5 000 тис. грн з бюджету Львівщини.

Усі кошти підуть на сприяння реалізації інноваційних проєктів – надання безповоротної фінансової допомоги на реалізацію інноваційних проєктів, орієнтованих на  виробництво нових видів продукції, покращення технологічних і ресурсозберігаючих процесів на виробництві.

У Львівській ОВА очікують, що програма допоможе збільшити на території Львівської області кількість інноваційно активних промислових підприємств, нових технологічних і ресурсозберігаючих процесів, інноваційних видів продукції, нових видів техніки, кількості робочих місць та зростання обсягу податкових надходжень до бюджетів.

Департаменту фінансів  Львівської ОВА Козицький доручив забезпечити цільове використання коштів та виконання програми.

Нагадаємо, на початку грудня фінансування програми інформатизації "Цифрова Львівщина" у 2022 році збільшили на 7 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.