Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тролейбус у Львові

П'ятниця, 16 грудня 2022, 09:18

У Львові поступово відновлюють рух тролейбусів

тролейбус у Львові

Зі вчора у місті поступово відновлюють рух тролейбусів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на 17:00 год 16 грудня у місті відновили рух тролейбусного маршруту №22 та частково – №23. Зокрема, тролейбуси №23 курсують з вул. Ряшівської до вул. Тролейбусної (тролейбусне депо) та у зворотному напрямі.

Як додав керівник ЛКП "Львівелектротранс" Володимир Ковалів, від обледеніння уже очистили і контактну мережу вздовж маршруту №25.  Тролейбуси №25 виїдуть на маршрут сьогодні вранці. Також сьогодні відновлять й рух тролейбусів №30.

Як додали у "Львівелектротрансі", аварійні бригади підприємства уже 5-ту добу продовжують очищати контактну мережу від обледеніння, аби повноцінно відновити тролейбусний рух.

Зазначимо, з 12 грудня через обмерзання та численні пориви контактної мережі у Львові не курсували трамваї та тролейбуси. Загалом у місті обледеніла уся контактна мережа електротранспорту протяжністю 270 км.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.