Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вода

Вівторок, 20 грудня 2022, 15:29

АМКУ відкрив справу проти постачальника води Моршинське джерело № 6

вода

Фірма поширювала неправдиву інформацію про лікувальні властивості води "Моршинське джерело № 6".

Про е повідомила пресслужба Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет розпочав справу проти ТОВ "Аквамаркет Сервіс" та підприємця О.М. Станжура, які поширювали неправдиву інформацію про лікувальні властивості води "Моршинське джерело № 6".

"Зазначені суб’єкти господарювання у маркуванні продукції води під позначенням "Моршинське джерело № 6", повідомляють про її "виражений позитивний вплив" на функціонування людського організму. Але щодо цих фактів відсутні належні підтвердні документи, відповідні висновки компетентних органів, результат наукових досліджень, випробувань тощо.

Також на вебсайті ТОВ "Аквамаркет Сервіс" виявлено нічим не підтверджену інформацію про "лікувальні властивості" зазначеної продукції" – йдеться у повідомленні.

У АМКУ також наголосили, що маркування продукції води "Моршинське джерело № 6" не містить обов’язкової для надання споживачу інформації, зокрема, щодо її виробника.

Наразі відкрито справу за фактом поширення непідтвердженої інформації про "лікувальні властивості води".

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Аквамаркет Сервіс" зареєстроване у Києві з 2013 року, займається неспеціалізованою оптовою торгівлею.Власником фірми є киянин Руслан Сокол.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.