Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Фб Львівської митниці

Понеділок, 26 грудня 2022, 14:53

У Краківці митники вилучили нові товари на 900 тисяч, які перевозили під виглядом гуманітарки

контрабанда

Митники виявили у вантажівці Renault, яка перевозила гуманітарну допомогу для БО Львівщини, незадекларований товар на понад 900 тисяч гривень.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили у вантажівці Renault, яка прямувала з Польщі в Україні й перевозила гуманітарну допомогу, незадекларований товар на понад 900 тисяч гривень.

"Автомобіль Renault з гуманітарним вантажем прибув в пункт пропуску "Краківець-Корчова" із Польщі. "Допомога" адресувалася на один з благодійних фондів Львівщини. Під час перевірки та повного митного огляду вантажівки працівники управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Львівської митниці спільно з прикордонниками виявили товар, не вказаний у декларації, – 4 142 одиниць нового одягу та галантереї" – наголошують митники.

За цим фактом складено адмінпротокол за ч. 1 ст. 483 (переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) Митного кодексу України.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100% вартості товарів з конфіскацією безпосередніх предметів порушення митних правил.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.