Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

паркування

Понеділок, 26 грудня 2022, 16:00

У Дрогобичі повертають плату за паркування

паркування

Через хаос на паркувальних майданчиках у центрі міста в Дрогобичі вирішили повернути плату за паркування.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

З середи, 28 грудня, у Дрогобичі вирішили повернули надання платних послуг з паркування, яке призупинили через аварійні відключення електроенергії.

"Причина? Хаос з автівками у зонах паркування, який настав після тимчасового скасування оплати в паркувальних зонах. Ситуація стала настільки критичною, що до місцевого самоврядування почали щоденно надходити скарги від пішоходів та мешканців" – йдеться у повідомленні.

За інформацією КП "Служба муніципального управління", скасування платного паркування внесло колапс на вулиці центральної частини міста – до міськради розпочали надходити численні скарги від мешканців Дрогобича щодо переповненості центральної частини міста транспортом, а також хаотичним рухом та паркуванням.

"Ганебне явище, яке нам вдалось у Дрогобичі успішно подолати ввівши послугу платного паркування – знову повернулось на наші вулиці. При цьому, самі мешканці та гості зауважили, що центр міста став дуже переповнений автівками та хаотичним паркуванням. На численні звернення та скарги дрогобичан, яких ми сотнями отримали за ці дні, прийнято рішення повернути послугу платного паркування" – зазначив заступник міського голови Дрогобича з комунальних питань Роман Москалик.

Для відновлення платного паркування у КП "Служба муніципального управління" планують під'єднати до додаткових джерел електроживлення паркомати та системи паркування, щоб послуга функціонувала навіть тоді, коли будуть запроваджені аварійні відключення електроенергії.

Наразі, послуга "платне паркування" не запроваджуватиметься на вулиці Пилипа Орлика.

Зазначимо, на порталі Дрогобицької міської ради функціонує інтерактивна мапа паркувальних майданчиків.

Нагадаємо, у середині грудня в місті вирішили тимчасово призупинити надання платних послуг з паркування через аварійні вимкнення світла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.