Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування у Львові

Вівторок, 27 грудня 2022, 10:38

У Львові за добу заміновували всі школи міста, вокзал та відділення поліції

замінування у Львові

Вчора надійшли повідомлення про замінування шкіл, головного вокзалу та відділення ГУ Нацполіції Львівщини.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Вчора, 26 грудня, до правоохоронців надійшли безліч повідомлень про замінування ГУ Нацполіції у Львівській області, головного залізничного вокзалу та всіх шкіл Львова.

Зокрема, о 08:35 год повідомлення стосувались вокзалу та відділення поліції. З вокзалу правоохоронці евакуювали 150 відвідувачів та 50 працівників, вибухонебезпечних предметів та речовин не знайшли.

Близько 08:45 год аноніми повідомили про замінування усіх шкіл Львова. Поліцейські обстежили 101 навчальний заклад, 90 з яких перебували на канікулах. Загалом евакуювали 3997 осіб, з них 713 – персонал закладів.

О 09:35 год повідомлення про замінування стосувалось відділення ГУ Нацполіції у Львівській області. Вибухонебезпечних предметів та речовин також не знайшли.

Зазначимо, починаючи з вересня правоохоронці постійно отримують повідомлення про замінування шкіл Львова. Також 21 вересня на електронні адреси львівських шкіл надійшло повідомлення про замінування з вимогою капітуляції перед Росією.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.