Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арена Львів

Вівторок, 3 січня 2023, 13:42

Арена Львів отримає мільйон компенсації від Козицького

Арена Львів

Арена Львів отримає мільйон гривень компенсації з обласного бюджету за тимчасове розселення переселенців на стадіоні.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 780/0/5-22ВА від 26 грудня 2022 року.

Максим Козицький прийняв рішення виділити ДП "Арена Львів" 1 мільйон гривень компенсації за розміщення та облаштування координаційного центру з надання допомоги переселенцям.

"З метою забезпечення ефективного використання коштів обласного бюджету зобов'язую виділити департаменту соціального захисту населення обласної військової адміністрації кошти в сумі 1 000 000 гривень для надання часткової грошової компенсації ДП "Арена Львів" за розміщення та облаштування Координаційного центру з надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та Тимчасового пункту короткотермінового перебування внутрішньо переміщених осіб на території Львівської області коштом відповідного зменшення обсягу резервного фонду обласного бюджету" – йдеться у розпорядженні.

Згідно з документом, для фінансування ДП "Арена Львів" Комплексну програму підтримки внутрішньо переміщених осіб збільшать на 1 000 000 грн.

Департаменту фінансів Львівської ОВА доручили внести відповідні зміни до показників обласного бюджету на 2022 рік, а департаменту соціального захисту населення – зміни до Комплексної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб та забезпечити цільове використання коштів.

Нагадаємо, у квітні 2022 року Львівська ОВА офіційно затвердила організацію розселення переселенців на Львівщині та створила координаційний центр й тимчасовий пункт на стадіоні Арена Львів.

Додамо, що на Арені Львів працює контактний центр, який приймає людей, які прибувають з залізничного вокзалу, приїжджають автобусами та приватним транспортом. Там вони отримують направлення на поселення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.