Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

google.com.ua

Прес-реліз,   Середа, 28 грудня 2022, 11:51

Позбавляємося болю в горлі: спрей чи таблетки

Біль у горлі завдає проблем і дорослим, і дітям.

На https://apteka911.ua/shop/lekarstvennyie-preparatyi/ot_boli_v_gorle представлено великий вибір препаратів, які можна відшукати за допомогою МІС Аптека 9-1-1. Але таке різноманіття часто призводить до того, що покупець просто не знає, який із засобів йому краще вибрати. Зазвичай вибір стоїть між спреями та таблетками для розсмоктування. Варто розібратися, який вид ліків більш ефективний.

Ліки у формі спрею

За допомогою розпилювача можна легко нанести препарат безпосередньо на задню частину горла. Тобто подіяти не джерело болю. Водночас спрацьовує ковтальний рефлекс, що призводить до змивання засобу. Варто розглянути основні переваги:

  • швидке та зручне нанесення;

  • компактні розміри (можна носити з собою та застосовувати за необхідності);

  • можливість зберігання поруч з ліжком;

  • ідеальний варіант для тих, кому доводиться багато говорити.

З недоліків варто виділити лише можливість подразнення горла деякими засобами та недостатню гігієнічність у разі використання декількома членами родини (кожному потрібен окремий спрей або власна насадка на розпилювач).

Таблетки для розсмоктування

Таблетки або льодяники – не менш дієвий засіб, що також має надзвичайний попит. Такі ліки огортають горло, що викликає пом’якшувальний та знеболювальний ефект. Серед переваг виділяють:

  • миттєве пом’якшення та зволоження слизової оболонки;

  • швидке подолання болю;

  • більш тривалий ефект у порівнянні зі спреями.

Що стосується недоліків, то вони також є. Перш за все такі льодяники не підходять тим, хто має багато говорити. Наприклад, викладачам. Крім того, засіб не можна використовувати під час лежання або перед сном, щоб таблетка або льодяник не потрапили у дихальні шляхи.

Таким чином, обидва засоби однаково ефективні. Різниця полягає лише у тому, кому та коли зручніше використовувати певний тип ліків. Пошук будь-яких лікарських препаратів зручно здійснювати за допомогою медичної інформаційної системи Аптека 9-1-1. Система покаже, де найближча аптека з найдоступнішими цінами.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.