Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Борислав

Четвер, 29 грудня 2022, 12:10

Мешканців Борислава попереджають про екстрені відключення електроенергії

Борислав

Через масову російську атаку мешканців Борислава попереджають про знеструмлення й закликають зробити запас води та зарядити електропристрої.  

Про це повідомив міський голова Борислава Ігор Яворський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні зранку, 29 грудня, під час повітряної тривоги російські окупанти запустили масовану ракетну атаку по Україні й по території Львівської області зокрема.

Мешканців Борислава просять зробити запас води та зарядити електропристрої.

"У зв’язку з сьогоднішньою масованою ракетною атакою по Україні потенційно можуть проводитись екстрені відключення електроенергії та виникати перебої зі зв’язком. Шановні мешканці, за можливістю зробіть запас води, зарядіть гаджети, павербанки, ліхтарики, подбайте про збереження тепла в помешканні" – написав Яворський. 

Нагадаємо, сьогодні зранку під час повітряної тривоги російські окупанти запустили масовану ракетну атаку по Україні. Близько 09:15 год у Львові пролунали звуки вибухів.

Станом на 11:00 год повітряна тривога завершилася. Мешканці 90% Львова залишилися без світла, існують перебої з мобільним зв'язком та водопостачанням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.