Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

андрій садовий

Фб Садового

Четвер, 29 грудня 2022, 14:23

Вода з’явиться у всіх мешканців Львова до кінця дня – Садовий

андрій садовий

Найбільша проблема з подачею води у мікрорайоні Сихів, адже недостатній тиск, щоб вона піднімалась на верхні поверхи. 

Міський голова Львова сьогодні повідомив, що станом на 14.00 год у Львові тролейбуси відновили курсування, запускається теплопостачання, натомість вода є лише у мешканців перших поверхів, але до кінця дня вона з’явиться на всіх поверхах.

"Всі тролейбуси поїхали. Запускаємо тепло. По воді маємо перші поверхи. Отож центр міста з водою, на Сихові – складнощі. До кінця дня всі поверхи будуть з водою" – сказав він на брифінгу. 

Садовий розповів, що після відключення електрики у місті всі лікарні продовжили працювати на електрогенераторах, що дозволило не переривати оперативні медичні заходи.

"В медичних установах автоматично включились генератори, всі операції продовжились, дитина народилась. Ми показуємо максимальну стійкість, незламність" – розповів він.

Нагадаємо, сьогодні ранком дві ракети влучили в об’єкти інфраструктури у Львові. Львівську область атакували загалом шість ракет, чотири з яких збили сили ППО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.