Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

теплові мережі

Вівторок, 3 січня 2023, 11:26

Львівтеплоенерго використовуватиме барвник для пошуку місць витоків газу

теплові мережі

Львівтеплоенерго для виявлення місць витоків теплоносія з теплових мереж замалює його у жовто-зелений колір.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З 09:00 год 3 січня і до 17:00 год 10 січня у ЛМКП "Львівтеплоенерго" будуть проводити пошук витоків із теплових мереж. Для цього теплоносій забарвлять флуоресцеїном.

Підприємство просить львів'ян у разі виявлення на вулиці чи біля свого будинку витоку води жовто-зеленого кольору негайно повідомляти працівників експлуатаційно-диспетчерської служби за телефоном +38(032) 260 33 16.

"Будемо проводити пошук витоків у всіх районах, які ми обслуговуємо, крім Шевченківського. Для цього теплоносій пофарбуємо барвником у жовто-зелений колір. Наші працівники будуть обходити вулиці, по яких проходить теплотраса, перевірятимуть бойлерні, котельні чи немає витоку води жовтого кольору.

Також прохання до мешканців Сихівського, Галицького, Франківського, Личаківського районів у разі виявлення на вулиці, біля свого будинку, чи у підвалі будинку рідини жовто-зеленого кольору негайно повідомляти за номером телефону +38(032) 260 33 16" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.