Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

Вівторок, 3 січня 2023, 11:09

Заступника директора лісгоспу на Львівщині викрили на хабарництві

хабар

Посадовець вимагав 18 тисяч гривень хабаря від підприємця за відпуск деревини та безперешкодне її вивезення з території лісгоспу.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомили про підозру заступнику директора одного з державних підприємств лісового господарства Львівщини, який у той же час є головою комісії з припинення цього підприємства, в хабарництві.

"Посадовець вимагав та отримав від громадянина 18 тис. грн за відпуск деревини та безперешкодне її вивезення з території підприємства" – наголосили в прокуратурі.

Хабарника затримали під час одержанні коштів. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Додамо, в Україні у межах лісової реформи створили "Карпатський лісовий офіс", який об’єднує закарпатські, львівські та івано-франківські лісництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.