Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Погода

погода у Львові

П'ятниця, 6 січня 2023, 17:04

На Різдво у Львові буде дощ з мокрим снігом

погода у Львові

7 січня погоду Львівщини визначатиме проходження атмосферних фронтів із заходу.

Про це повідомляє Гідрометцентр України.

У Львівській області: Хмарно з проясненнями. Вночі та вранці дощ з мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця; місцями слабка ожеледь. Вітер південний з переходом на північно-західний, 7–12 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1–6° тепла.

У Львові: Хмарно з проясненнями. Вночі та вранці дощ з мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця; слабка ожеледь. Вітер південний з переходом на північно-західний, 7–12 м/с. Температура вночі 0–2° тепла, вдень 2–4° тепла.

8 січня: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, вночі 5–10 м/с, вдень 9–14 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1–6° тепла.

9 січня: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише в другій половині дня невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 9–14 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 3–8° тепла.

10 січня: Хмарно. Мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5–10 м/с. Температура впродовж доби від 1° морозу до 4° тепла.

11 січня: Хмарно з проясненнями. Вночі та вранці невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 5–10 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.