Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ароматне купання

Прес-реліз,   Вівторок, 10 січня 2023, 09:18

5 рецептів розслаблювальних та омолоджувальних ванн

ароматне купання

Ароматне купання — найкращий засіб, щоб зняти стрес після напруженого дня. Пропонуємо 5 ідей, як перетворити домашню ванну на СПА-центр, гідний королеви.

В інтернет-магазині «Ватсонс» ви можете вибрати готову піну для ванни: https://www.watsons.ua/ru/telo/vannaya-dush/pena-dlya-vanny/c/M1003 — з ідеально підібраним складом та вишуканими парфумерними композиціями. Надихнути вас на пошук потрібного засобу допоможуть продукти, які є у вас вдома.

Молоко та мед

Як би банально це не звучало, купання у медово-молочній ванні — це фантастичний спосіб зробити шкіру м'якою та еластичною. Молочна кислота дуже добре відлущує, а мед пом'якшує та живить шкіру.

Ключовим моментом є використання незбираного молока та чистого меду. Молоко з високим показником жирності не тільки відлущує шкіру, а й зволожує її. Для повного ефекту протріть шкіру легкими круговими рухами сухою щіткою або мочалкою, перш ніж зануритись у воду.

Шампанське чи червоне вино

Щодня купатися у вині чи шампанському може бути економічно невигідно, але ця ванна — задоволення для будь-якого типу шкіри. Поліфеноли в червоному вині є відмінними антиоксидантами (надають антивіковий ефект), а винна кислота в шампанському освітлює шкіру і допомагає зменшити знебарвлення та тонкі лінії. І червоне вино, і шампанське також добре очищають пори і візуально роблять їх меншими.

Вам більше ніколи не доведеться виливати останній келих шампанського чи вина, що стояв у глибині холодильника. Тепер ви можете додати його до ванни.

Англійська сіль

Вчені довели, що ваше тіло дійсно вбирає магній з англійської солі, коли ви приймаєте ванну в її розчині. Магній розслаблює, заспокоює ниючі м'язи, регулює кров'яний тиск, регенерує та оздоровлює клітини шкіри. А ще цей чарівний продукт зменшує набряки, допомагає заліковувати синці та легко очищає організм.

wdfCfVcFgo7C-iK9iyAPhyz6ft4V0feXJryKVcZBg3bUy2tfbArqHZohjPSdrUCF0ihot_sP8blfeMnnSCkVoQ-y4HLnN_IuEhTFbyqgL4jswP8JFDij5ppUU8fpZQIS93ka9dyBx0uWrMS2jY51Zl5PvjygC_fVX3cUELbFqxnbR4msrt5BldnAJOUMpA

Трави

Є тисяча різних способів прийняти трав'яну ванну, і кожен із них, безперечно, зцілює та розслаблює. Трави мають чудодійні властивості:

  • Шавлія: піднімає настрій, заспокоює, підходить для людей із жирною шкірою чи висипаннями.
  • Розмарин: відмінно підходить для концентрації уваги, а також має очищувальну дію.
  • М'ята перцева: заряджає енергією та очищає, має протизапальну дію.
  • Ромашка: розслаблює та заспокоює, ідеально підходить для сухої або подразненої шкіри.
  • Зелений чай: тонізує та стабілізує настрій, а також є омолоджувальним антиоксидантом.

Звичайно, ви можете використовувати такі варіанти, як лаванда, пелюстки троянд, календула, апельсинові кірки... список можна продовжувати нескінченно.

Вівсянка

Це найкращий засіб від сонячних опіків, обвітрювань, сухості та свербіння. Вівсянка також відмінно підходить для шкіри, що страждає на акне, жирної та вікової шкіри. Забезпечує пом'якшення, ніжно огортаючи тіло.

Для абсолютного СПА-ефекту під час прийняття ванни запаліть свічки і додайте у воду кілька крапель улюбленої ефірної олії. А після процедури обов'язково використовуйте хороший зволожувальний крем, щоб зафіксувати вологу, і відновити шкіру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.