Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

Середа, 11 січня 2023, 12:59

У Львові за добу заміновували ратушу, готель та суд

Львівська міськрада

Вчора надійшли повідомлення про замінування будівлі Львівської міськради, будівлі Нацполіції Львівщини, готелю у Львові та готелю у Трускавці.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Вчора, 10 січня, до правоохоронців надійшли безліч повідомлень про замінування дев'яти різних об’єктів на території Львівської області.

Зокрема, о 08:07 год працівники ГУ Нацполіції у Львівській області отримали повідомлення про замінування приміщення Львівської міської ради, а через 20 хвилин зловмисники надіслали повідомлення про замінування готелю "Нота Бене Лофт".

Близько 08:43 год з'явилася інформація про замінування Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи у Винниках, далі – приміщення ГУ Нацполіції Львівщини та приміщення технологічного коледжу.

О 10:40 год невідомі повідомили про замінування приміщення готелю "Ріксос Прикарпаття" в Трускавці, а через 20 хвилин – про приміщення Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Також серед повідомлялося про замінування Львівського апеляційного суду та ТЦ "Форум".

Жодних вибухонебезпечних предметів та речовин правоохоронці не знайшли.

Зазначимо, починаючи з вересня 2022 року правоохоронці постійно отримують повідомлення про замінування шкіл Львова. Також 21 вересня на електронні адреси львівських шкіл надійшло повідомлення про замінування з вимогою капітуляції перед Росією.

Також 2 січня вперше надійшло повідомлення про замінування будівлі Львівської міської ради, що на Площі Ринок, 1.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.