Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

ucu.edu.ua

Середа, 11 січня 2023, 15:24

Зеленський відвідав УКУ з дружнім візитом

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський у Львові відвідав Український католицький університет.

Про це  повідомляє Український католицький університет на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 11 січня, перебуваючи з робочим візитом у Львові президент Володимир Зеленський з неофіційним візитом відвідав Український католицький університет й зустрівся з ректором УКУ о. Богданом Прахом.

За словами о. Богдана Праха, станом на сьогодні у боях з російськими окупантами загинули 13 Героїв зі спільноти УКУ. Також з початку повномасштабного вторгнення РФ, університет організував волонтерський центр, який зібрав уже понад 6 млн доларів для допомоги Україні в час війни.

"Наш головний фокус – медична допомога для військових госпіталів, закупівля медикаментів та медичних товарів. УКУ є своєрідним центром, куди благодійники з усього світу надсилають допомогу. Це зокрема продукти, одяг, засоби гігієни. У перші місяці вторгнення університет також став прихистком для багатьох дітей та людей з особливими потребами, котрі могли проживати в університеті та отримати психологічний і духовний супровід" – додав о. Богдан Прах.

Зазначимо, разом з президентом до Львова прибули керівник Офісу президента Андрій Єрмак і його заступник Кирило Тимошенко. Вони провели нараду щодо безпекової ситуації на кордоні з Білоруссю.

Востаннє Володимир Зеленський перебував на Львівщині у травні 2019 року, тоді у Червонограді стався обвал шахти й загинули двоє гірників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.