Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Павло Бакунець

Фб Бакунця

Четвер, 12 січня 2023, 15:28

Садофіл Бакунець замінить Порошенка у складі української делегації в ПАРЄ

Павло Бакунець

Нардеп Павло Бакунець увійшов до складу української делегації у ПАРЄ.

Про це повідомляє народний депутат від Європейської Солідарності, колишній глава української делегації у ПАРЄ Володимир Ар'єв на своїй сторінці у Фейсбуці.

До складу української делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи внесли народного депутата з Львівщини, члена депутатської групи Довіра Павла Бакунця замість лідера фракції ЄС Петра Порошенка.

Це рішення прийняли 11 січня, попри попереднє рішення комітету.

"Замість мегадосвідченого дипломата, п'ятого президента, який завжди активно і професійно виступає за підтримку України західними партнерами, за надання зброї та фіндопомоги, в делегацію зайде представник бізнес-групи Довіра Бакунець" – написав Володимир Ар'єв.

Нагадаємо, що на позачергових парламентських виборах-2019 кандидат партії Об'єднання Самопоміч Павло Бакунець переміг у 122 виборчому окрузі Львівщини й пройшов до Верховної Ради. Він увійшов до складу депутатської групи Довіра.

У 2016 році на місцевих виборах Бакунця, який балотувався від Самопомочі, обрали мером Яворова. До того він працював секретарем ради Яворівської міської ради, а з грудня 2015 року виконував обов'язки мера через раптову смерть міського голови Степана Венгерака.

У березні 2016 року Апеляційний суд підтвердив вину Бакунця у адміністративному правопорушенні, пов'язаного з корупцією, та зобов'язав сплатити 1 700 грн штрафу.

Додамо, у 2020 році Павло Бакунець задекларував 969 тисяч гривень доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.