Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 13 січня 2023, 15:30

Садовий встановлюватиме розміри щомісячних премії для своїх заступників

Андрій Садовий

Виконком змінив положення про преміювання заступників мера Львова та керівників департаментів й управлінь Львівської міськради.

Сьогодні, 13 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до рішення 2008 року № 800 щодо положення про преміювання посадових осіб номенклатури посад міського голови.

Згідно зі змінами, премія за результатами роботи за місяць нараховується посадовим особам номенклатури посад міського голови (вище керівництво Львівської міської ради – заступники, директори департаментів, керівники управлінь) щомісячно у відсотках до посадового окладу та виплачується у день виплати заплати за місяць, за який здійснюється преміювання.

Розміри премій чиновникам встановлює міський голова Львова за пропозиціями профільних заступників, керуючого справами
виконкому, секретаря ради.

Загалом преміювання міського голови здійснюється на підставі ухвали міської ради, а його заступників та директорів департаментів – на підставі розпорядження міського голови.

Крім цього, проєкт розпорядження міського голови про преміювання готує управління персоналом не раніше 20 числа, але не пізніше 25 числа місяця, за який здійснюється преміювання.

Зазначимо, починаючи з березня 2020 року, Варіанти щомісяця оприлюднюють інформацію про нараховану заробітну плату міському голові Львова та його заступникам.

Детальніше про зарплати, премії та надбавки за грудень 2022 року Андрія Садового, його заступників, а також членів виконкому Львівської міської ради у статті "Грудневі гроші Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.