Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

автобус

Четвер, 19 січня 2023, 10:47

Львівська ОВА витратить майже 250 тисяч на автобус для поїздок

автобус

Департамент комунікацій Львівської ОВА замовив автобус для поїздок за 249 тисяч гривень у підприємця з Брюхович.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА провів тендер у системі ProZorro на послуги автотранспортного перевезення, які переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував у січні, на нього подався дише один учасник – підприємець Петро Кулеба з пропозицією у 249 000 грн, якого й оголосили переможцем.

Зазначимо, очікувана вартість послуг становила 300 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має впродовж цього року надавати департаменту комунікацій та внутрішньої політики для перевезень автобус з водієм. Йдеться про перевезення учасників заходів з нагоди відзначення державних свят, дат, а також вшанування пам'яті визначних осіб, відзначення пам’ятних дат та пам’ятних місць за кордоном.

Автобус має бути обладнаний ременями безпеки, мати 23 сидячих місць. Також у нього мають бути багажні відсіки, кондиціонер, аудіо та відео обладнання, 12v, Wi Fi адаптер, аптечки.

Переможець тендеру також забезпечує:  

- забезпечення транспортного засобу необхідною кількістю витратних матеріалів (в тому числі паливом, мастилом, деталями та інше), які необхідні для виконання відповідних рейсів;

- комплектацію транспортного засобу згідно з правилами дорожнього руху;

- утримання транспортного засобу у належному санітарно-гігієнічному стані;

- передрейсовий технічний огляд транспортного засобу;

- передрейсовий медичний огляд водіїв.

За даними аналітичної системи YouControl, Петро Кулеба зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2004 року у смт Брюховичі Львівської ОТГ, займається діяльністю іншого пасажирського наземного транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.