Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Бандеромазь

loda.gov.ua

Понеділок, 16 січня 2023, 15:32

Козицький благословив виготовлення благодатної бандеромазі на Галичині

Бандеромазь

У Львівській області відновило роботу релоковане з Бучі підприємство "Весна" з виготовлення косметичних засобів.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

З Бучі Київської області на територію Львівщини релокувалося підприємство ТМ "Весна", що займається виготовленням натуральних косметичних засобів, які не тестуються на тваринах.

"Підприємство "Весна" релокували на Львівщину з Бучі. Хоч окупаційні війська розграбували обладнання у Київській області, бізнес відновив роботу і окрім рослинної продукції, яку виготовляв раніше, зараз створює для наших воїнів мазі для загоєння ран, а також окопні свічки, які можна використовувати і як крем" – написав Козицький.

За його словами, компанія спеціалізується на виготовленні натуральних косметичних засобів – зі сировини від українських постачальників та з лікарських трав, які вирощують самостійно.

"Лише після того, як ЗСУ звільнили Київщину, нашому підприємству вдалося переїхати у більш безпечний регіон для продовження роботи. Натхненні нашими захисниками, ми розробили лінію засобів для чоловіків: гель для вмивання, шампунь, віск для бороди, крем для обличчя. Також ми виготовляємо мазі на фронт – для загоєння ран і рубців, та окопні свічки, які можна використовувати і як крем" – додала засновниця підприємства Інна Скаржинська.

Нагадаємо, станом на липень 2022 року 193 підприємства завершили переїзд на територію області, а на підтримку бізнесу Львівщини на час дії воєнного стану в Україні передбачили 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.