Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Золочівський район

Понеділок, 16 січня 2023, 14:53

На Золочівщині посадовець з підрядником присвоїли 100 тисяч під час ремонту шкільного спортзалу

Золочівський район

Начальник одного із відділів міськради заплатив підряднику 100 тисяч гривень за фіктивний ремонт шкільного спортзалу.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, повідомили про підозру начальнику одного із відділів органу місцевого самоврядування Золочівського району за фактами розтрати бюджетних коштів в умовах воєнного стану та службового підроблення.

"Один зі спортивних залів Золочівського району потребував ремонту підлоги, у зв’язку із суттєвим зносом дерев’яного покриття. З метою закупівлі дощок для проведення ремонтних робіт, було оголошено тендер, за результатами якого підписано договір купівлі-продажу. Однак, постачальником дошки для ремонту поставлені не були.

Всупереч цьому, підозрюваний підписав видаткову накладну про постачання товару у повному обсязі. На підставі вказаного документа постачальнику було безпідставно перераховано понад 100 тис. грн бюджетних коштів" – наголосили в прокуратурі.

Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, директор одного із комунальних підприємств Львова завищив вартість робіт з прибирання та підмітання вулиць в одному з районів міста на 1,8 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.