Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електропостачання

Вівторок, 17 січня 2023, 09:36

Укренерго встановив на Львівщині встановили менший ліміт споживання електроенергії

електропостачання

Через менший, ніж вчора, ліміт споживання електроенергії для області можливе вимкнення світла у час "можливих відключень".

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 17 січня, на території Львівської області енергетики застосовують графік погодинних вимкнень електроенергії, однак через низький ліміт споживання для області ймовірна відсутність світла у час "можливих відключень".

"У вівторок у Львові та області діє графік погодинних відключень, у тому числі ймовірна відсутність електроенергії у час "Можливих відключень" (білі клітинки графіку), адже НЕК "Укренерго" встановило ліміт споживання для Львівщини на рівні 518,4 мегавата, що на 12,1 мегавата менше, ніж у понеділок" – наголосили в "Львівобленерго".

НЕК "Укренерго" визначає ліміт для кожної області, зважаючи на загальну ситуацію в енергосистемі України.

"Ліміт формується та застосовується у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію. При будь-якому перевищенні ліміту енергетики змушені застосовувати графіки відключень. Просимо всіх раціонально користуватись електроенергією" – йдеться в повідомленні.

Додамо, з 2 грудня 2022 року на території Львівської області впровадили графік подачі електроенергії, який передбачає подачу світла лише 8 годин на добу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.