Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Європейська Солідарність

Фб П. Адамика

Середа, 18 січня 2023, 17:30

Депутати Європейської Солідарності відвідали воїнів львівських тербригад

Європейська Солідарність

Депутати Європейської Солідарності Львівщини відвідали воїнів 103 ОбрТрО, 125 ОБр СтрО та 45 ОАБр з гуманітарним візитом.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, керівник фракції ЄС у Львівській міській радій Петро Адамик, а також народні депутати України Олег Синютка та Софія Федина відвідали з гуманітарною місією бійців 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, 125-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ та 45-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ.

 

Вони привезли українським захисникам та захисницям необхідні речі, допомогу від міжнародних партнерів, нагороди, а також різдвяні вітання з Львівщини.

Петро Адамик розповів, що депутати ЄС у Львівській міськраді у своїй діяльності під час війни поставили на перше місце максимальну підтримку та допомогу військовим підрозділам, які сформували з представників Львівської громади.

"Ми фінансово підтримуємо наших хлопців і дівчат через Львівську міськраду, і як волонтери допомагаємо розв'язувати їхні гуманітарні потреби. Під час наших поїздок ми також намагаємось донести до них тепло та моральну підтримку всіх львів'ян", – розповів він.

Депутати у цій подорожі на Схід також зустрілися зі секретарем Львівської міської ради Маркіяном Лопачаком, який нині перебуває на військовій службі у складі 45 ОАБр.

"Воїни львівської тероборони ефективно діють на різних ділянках фронту, а львівські артилеристи прицільно вражають техніку та живу силу ворога на найгарячіших напрямках", – зазначила Ірина Гримак, яка отримала подяку від артилеристів за її підтримку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.