Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електропостачання

П'ятниця, 20 січня 2023, 13:59

На Львівщині поширюють фейки про нові графіки відключення від Львівобленерго

електропостачання

Неправдиву інформацію поширюють у телеграм-каналах.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

У телеграм-каналах поширилася неправдива інформація про оновлення графіків відключення електроенергії у Львівській області та нові правила відключень, які триватимуть по 6 годин на добу.

"Жителі Львівщини, будьте уважними! Не станьте жертвами шахраїв! У деяких телеграм-каналах поширюють інформацію, що нібито від 20 січня у Львівській області оновили графік відключення електроенергії. Офіційно повідомляю: це брехня" – написав Козицький.

Він нагадав, що на Львівщині продовжує діяти графік погодинних відключень, у межах якого споживачі поділені на три групи. Час та групу відключень можна дізнатись на офіційному сайті "Львівобленерго".

Нагадаємо, сьогодні на території області енергетики застосовують графік погодинних вимкнень електроенергії, однак через ліміт споживання для області у 518,5 мегаватів ймовірна відсутність світла у час "можливих відключень".

Додамо, з 2 грудня 2022 року на території Львівської області впровадили графік подачі електроенергії, який передбачає подачу світла лише 8 годин на добу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.