Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

Понеділок, 23 січня 2023, 11:49

Львівський патрульний вимагав хабар за уникнення мобілізації

хабар

У Львові інспектор управління патрульної поліції отримав 3,5 тисячі доларів хабаря за уникнення мобілізації чоловіка до ЗСУ.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомили про підозру 35-річному інспектору управління патрульної поліції у Львівській області за фактом вимагання та одержання хабара.

"Правоохоронець вимагав від місцевої мешканки 3,5 тисячі доларів  неправомірної вигоди за розв'язання питання щодо мобілізації її родича до ЗСУ. Він запевняв, що має вплив на службових осіб територіального центру комплектування та соціальної підтримки і за грошову винагороду може розв'язати питання щодо уникнення мобілізації її братом" – наголосили у прокуратурі.

Наразі вирішується питання про обрання патрульному запобіжного заходу. Тривають слідчі дії тривають, встановлюються інші причетні особи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.