Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Кирило Тимошенко

sud.ua

Вівторок, 24 січня 2023, 10:16

Зеленський звільнив Тимошенка з посади заступника керівника Офісу президента

Кирило Тимошенко

Кирила Тимошенка звільнили з посади згідно з поданою ним заявою.

Про це йдеться в указі Президента України №28/2023 від 23 січня 2023 року.

Президент Володимир Зеленський звільнив заступник голови Офісу президента Кирила Тимошенка з займаної посади.

"Звільнити Тимошенка Кирила Владленовича з посади заступника керівника Офісу Президента України згідно з поданою заявою" – йдеться в указі.

Зазначимо, за інформацією українських ЗМІ замість Тимошенка на посаду планують призначити голову військової адміністрації Київської області Олексія Кулебу.

Раніше журналісти BIHUS info виявили, що Кирило Тимошенко їздить на позашляховику Chevrolet Tahoe, який компанія General Motors передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій.

Також його критикували через політику у регіонах.

Додамо, також генпрокурор Андрій Костін підписав наказ про звільнення з посади заступника Генерального прокурора Олексія Симоненка після розслідування щодо його відпочинку в Іспанії під час воєнного стану, а заступник міністра оборони В’ячеслав Шаповалов подав у відставку на фоні скандалу через закупівлі за завищеними цінами продуктів для харчування українських військових.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.