Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

знеструмлення

Вівторок, 24 січня 2023, 11:29

На Львівщині 31 січня світло не вимикатимуть

знеструмлення

31 січня в області енергетики проведуть заміри максимального споживання електроенергії.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

У вівторок, 31 січня, на території Львівської області енергетики не застосовуватимуть графіки вимкнення електроенергії.

Як пояснив заступник керівника Дрогобицького району електромереж Василь Дмитрик, впродовж доби система працюватиме у звичному режимі, а енергетики проведуть заміри максимального споживання електроенергії в області.

"Вже кілька місяців в Україні триває енергетична криза. Внаслідок ворожих обстрілів, постраждала енергетична інфраструктура. Відтак щоденно діють планові відключення, а в разі перевантаження системи, енергетики в екстреному режимі вводять аварійні відключення світла. З метою забезпечення стабільної роботи енергосистеми, у кожній області затверджені ліміти споживання електроенергії" – йдеться у повідомленні.

Додамо, з 2 грудня 2022 року на території Львівської області впровадили графік подачі електроенергії, який передбачає подачу світла лише 8 годин на добу.

Також з 20 січня у телеграм-каналах поширилася неправдива інформація про оновлення графіків відключення електроенергії на Львівщині та нові правила відключень, які триватимуть по 6 годин на добу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.